Dziękuję za wszystko, a co złego - to nie ja

protestant to osoba zdefiniowana w regulaminie forum.armagedon pisze: Choć jestem protestantem i czuję się protestantem to muszę zaprotestować przeciwko dyskryminacji mojego wyznania wiary. Po ostatnim poście moderatora zrozumiałem że to forum jest nieprzyjazne dla innych protestantów.
protestant to osoba zdefiniowana w regulaminie forum.armagedon pisze: Nie rozumiem dlaczego ja jako protestant mam zakaz poruszania się po forum bo grozi mi się zbanowaniem.
U Świadków Lash pisał ??? CK???? Nie rozumie o co chodzi?armagedon pisze:
Kto odgórnie tworzy takie regułki które ja niby mam nie spełniać. U Świadków Lash pisał że jest CK a na tym forum wytyczne są od KC.
nikt cie nie spycha do getta. Jest deklaracja na tym forum ktora wypelniles.armagedon pisze: Zamiana tylko literek. Nie podjęto się ze mną jak na razie żadnej merytorycznej dyskusji a próbuje się mnie zepchnąć do jakiegoś getta jako nie-protestanta.
Czy czekaja na ciebie z otwrtymi ramionami ? Jesli jestes w stanie udowodnic ze twoja wiara miesci sei w regulaminowym steirdzeniu to Ok . Tak samo mial chyba moszearmagedon pisze: Czy ja jestem katolikiem ? Nie jestem bo nie wierzę w katolickie dogmaty. Katolickie fora chyba są bardziej przyjazne niż to.
Szkoda ze Do mnie ANI RAZU NIE NAPISALES! mozesz tez do Adminaarmagedon pisze: Zastanawiam się czy nie zrezygnować z tego forum. Niech się niektórzy zastanowią bo może są protestantami ale nie są chrześcijanami. Na razie tyle, pełny rozgoryczenia Arni.![]()
Ciekawe czy czytales Regulamin Forum.armagedon pisze:
Ps. Na innych forach nie omieszkam wspomnieć o ''ciepłym'' przyjęciu wśród protestantów
innego protestanta. Jesus ist mein Herr und Retter.
Wiesz naprawde jesli ktos mnie zna z "forumow" czy w realu i da wiare takim pogloskom to coz .... szkoda mi goHaereticus pisze:A czy nie wydaje Ci się, że to zabrzmiało jak... groźba.Lash pisze:Ciekawe czy czytales Regulamin Forum.armagedon pisze:
Ps. Na innych forach nie omieszkam wspomnieć o ''ciepłym'' przyjęciu wśród protestantów
innego protestanta. Jesus ist mein Herr und Retter.
znowu zagranica?julaine pisze:no właśnie. ja od soboty też będę musiała się ulotnić na 10 tygodni, ale się nie żegnam, bo wiem, że pewnie wpadnę tutaj gdzieś po drodze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości