czas sie pozegnac
- Hardi
- wyznanie: nie chce podawać
czas sie pozegnac
Niech Bog Was blogosalwi i prowadzi. Badzcie szczerze Mu oddani. Jesli kogos urazilem to przepraszam i prosze o wybaczenie.
Z Bogiem
Z Bogiem
-
- wyznanie: Inne Charyzmatyczne
- Hardi
Tak naprawde to nie chodzi mi o ten punkt karny, bo jesli zlamalem regulamin to ok, zasluzylem. Chodz mi o to, ze Admin tego forum jest wlasnie sklonny dawac punkty, ale nie jest sklonny odpowiadac na wiadmosci wysylane do niego. Totalna olewka, moglby chociac powiedziec, ze ma mnie gdzies i zeby nie pisac do niego, wolalbym cos takiego niz cisze 

-
- wyznanie: Inne Charyzmatyczne
-
- wyznanie: Kościół Ewangelicznych Chrześcijan
Hardi pisze:Chodz mi o to, ze Admin tego forum jest wlasnie sklonny dawac punkty, ale nie jest sklonny odpowiadac na wiadmosci wysylane do niego. Totalna olewka, moglby chociac powiedziec, ze ma mnie gdzies i zeby nie pisac do niego, wolalbym cos takiego niz cisze
Olewką jest to, że Admin się ukrywa i nie chce się ujawnić.
Serdecznie zapraszam na nowe wpisy https://purytanin.wordpress.com/
- Hardi
Puritan pisze:Hardi pisze:Chodz mi o to, ze Admin tego forum jest wlasnie sklonny dawac punkty, ale nie jest sklonny odpowiadac na wiadmosci wysylane do niego. Totalna olewka, moglby chociac powiedziec, ze ma mnie gdzies i zeby nie pisac do niego, wolalbym cos takiego niz cisze
Tez prawda.
Jakbym sie uparl to bym sie dowiedzial kim jest

-
Puritan pisze:Hardi pisze:Chodz mi o to, ze Admin tego forum jest wlasnie sklonny dawac punkty, ale nie jest sklonny odpowiadac na wiadmosci wysylane do niego. Totalna olewka, moglby chociac powiedziec, ze ma mnie gdzies i zeby nie pisac do niego, wolalbym cos takiego niz cisze
Bo niema takiego obowiązku.
- chrześcijanin
słuszna myślHardi pisze:to bym sie dowiedzial kim jest Mam kolega hakera, dla niego to nie problem, juz robil takie rzeczy (nie na moja prosbe), nawet potrafil ujawnic nie tylko kto z forum (oczywiscie nie o tym forum mowa) jest adminem, ale rowniez jego dane personalne

ano nie ma - osobiście mam intuicję, że to Yarpen Z. lub jego kolegaNorbi pisze:niema takiego obowiązku

Wierz w Pana Jezusa Chrystusa a będziesz zbawiony
cms|skr328|PL50950Wroclaw68
Zapraszam 11-14 luty na wykłady Maxa Billetera na Śląsku LINK: http://skroc.pl/3fb2

cms|skr328|PL50950Wroclaw68
Zapraszam 11-14 luty na wykłady Maxa Billetera na Śląsku LINK: http://skroc.pl/3fb2
Hardi,
Hardiiii
nie uciekaj ,nie odchodz,zobacz ze mna np.nie masz nic na pienku i z innymi tez nie.Czasem ktos cos ostrzej powie,ale moze nie w tym celu aby Cie osmieszyc czy wykpic...tylko bada serce Twoje-no ja tak mysle.Ja wiem,ze nowa jestem i nie mam takiego uznania jak moze Puritan-nie wiem i nie znam sie tu w tych socjalnych uwarunkowaniach-ale wiem jedno
mysle,ze on pierwszym by byl,aby sie za Ciebie pomodlic.
A to juz wrog nie moze byc!
Bo wrog,to nigdy dobra dla Ciebie nie zechce.
Przemysl i nie unos sie honorem,w pokorze tkwi zbawienie Hardii.
Hardiiii

nie uciekaj ,nie odchodz,zobacz ze mna np.nie masz nic na pienku i z innymi tez nie.Czasem ktos cos ostrzej powie,ale moze nie w tym celu aby Cie osmieszyc czy wykpic...tylko bada serce Twoje-no ja tak mysle.Ja wiem,ze nowa jestem i nie mam takiego uznania jak moze Puritan-nie wiem i nie znam sie tu w tych socjalnych uwarunkowaniach-ale wiem jedno
mysle,ze on pierwszym by byl,aby sie za Ciebie pomodlic.

A to juz wrog nie moze byc!
Bo wrog,to nigdy dobra dla Ciebie nie zechce.
Przemysl i nie unos sie honorem,w pokorze tkwi zbawienie Hardii.
Pan bowiem uczynił wszystko
a bogobojnym dał mądrość.
Syr 43, 2.5-6.9.11.32
a bogobojnym dał mądrość.
Syr 43, 2.5-6.9.11.32