No w internecie jest wielu Pająków jest taki Pająk ale Henryk -żydożerca. Jest najsławniejszy ortopeda ten co do niego kolejki są na 3 lata naprzód i ten Pająk-świr. film obejrzałam ii jest takim typowym straszakiem jakich całe mnóstwo w internecie , staraszy sie wszystkim , jedne straszaki są krótsze inne to takie tasiemce jak ten. Już wiadomo ze w warzywach jest chemia i ze są bezwartosciowe to taki straszak , Charlota Gerlson co leczy raka w klinice swojego ojca sokami warzywno owocowymi była zszokowana że ludzie biedni co nie stać ich było na warzywa ekologoczne robili soki z tych trujących z marketu bezwartościowych a okazało sie że efekty są równie dobre jak po tych ekologicznych wiec kobieta zrobiła testy i jak sie okazuje rzadko które warzywa absorbują chemię z podłoża , po prostu absorbują tylko co im jest potrzebne i ich skład jest taki sam jak tych eko. Eko to biznes po prostu i mają straszaka zeby ludzie sie bali taniej żywności to samo z mięsem czy nabiałem . Ziemia bardzo sybko sie regeneruje , Nikt nie ma planu wyludnienia bo Ludzie to rymek zbytu dla tych co produkują nadmiar dóbr, , na razie jest pełno kedzenia aż nadmiar powodujący otyłośc społeczeństw nawet w biednej Afryce . Zło nadejdzie jest to zapowiedziane w Bibii jak wyjedzie koń blady za którym idzie piekło na razie wyjechał "koń ekonomiczny" czekamy na ostatniego. Ale Biblia tez mówi
Mk 13:20 bw "A jeśliby Pan nie skrócił tych dni, nie ocalałaby żadna istota, ale ze względu na wybranych, których wybrał, skrócił te dni."
Więc jeśli wierzysz w Boga to ze względu na Jezusa jesteś chronony
Ap 9:4 bw "I powiedziano im, aby nie wyrządzały szkody trawie, ziemi ani żadnym ziołom, ani żadnemu drzewu, a tylko ludziom, którzy nie mają pieczęci Bożej na czołach."
No i te okropności będą dotyczyć ludzi którzy nie mają pieczęci Bożej .
Ten film to bardzo dobry straszak taki obrazowy ale przestraszyc moze tylo niewierzących co wierzą w ewolucję i miliardy lat jak to zginęły dinozaury żeby pokazać ze mozemy iśc w ślady dinozaurów. No tu nie chidzi o to zeby ostrzegać ludzi ale i to żeby człowiek się Bał , żył w strachu, przed, glutenem, szczepieniami, lekarzami mordercami, głodem, asteroidą, dziórą ozonową l kosmitami i czym sie tylko da , za to mamy olej kokosowy co na to wszystko pomoże wiec co tu się martwić

Hi 42:7 bw ".... Mój gniew zapłonął przeciwko tobie i przeciwko dwom twoim przyjaciołom, ponieważ nie mówiliście o mnie prawdy, jak mój sługa Job."