Czy znacie jakieś takie filmy?
Coś podobnego do Chata, Bóg nie umarł, czy naprawdę wierzysz
Filmy chrześcijańskie
-
- wyznanie: Brak_denominacji
Filmy chrześcijańskie
List do Rzymian 1 24-25
Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. 25 Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen
Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. 25 Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen
- magda
- O mnie: Wierzę w 5 sola Jezus jest moim panem
Re: Filmy chrześcijańskie
Nie oglądM filnów fabularnych typu fikcja na temat Biblii ale raczej filmy które są kazaniami i czegoś uczą.
Hi 42:7 bw ".... Mój gniew zapłonął przeciwko tobie i przeciwko dwom twoim przyjaciołom, ponieważ nie mówiliście o mnie prawdy, jak mój sługa Job."
-
Bóg nie umarł doczekał się już trzeciej części, a poza tym kilka dobrych oglądałem w Święta na Netfliksie.
-
- wyznanie: Reformowani Baptyści
Odważni, War room, Luter (2003)
"Panie! Do kogo pójdziemy? Ty masz słowa żywota wiecznego." J 6:68
-
Na Netfliksie jest Nic do stracenia o Edirze Macedo. Czy polecam nie wiem szczególnie, że film urwany tzn. historia nadal się toczy, ale na pewno ciekawa postać. I dla nas dość egzotyczna.